Учиме низ играРеализирање на мултикултурна работилница во рамки на проектот ,,Градење на посилно граганско општество за унапредување на напорите за образовна инклузија на ромите,, во соработка со невладината организација ,,Авена,,
Ран детски развојВо ПУ во с.Тркање, комплетно е реновирана една училница и ис- тата е опремена со училишен мебел (шкафчиња, поли- ци, маси и столчиња) и нагледни средства . Носители на проектот се општина Кочани во партнерство со УНИЦЕФ
Здрави заби - здрави младиLorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce a augue gravida, dapibus ante lobortis, egestas ex.
Добредојде пролетLorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce a augue gravida, dapibus ante lobortis, egestas ex.

Активности

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis ut nulla a erat mollis scelerisque. Suspendisse sit amet purus ligula. Nullam nisl dui, volutpat id lacinia vitae, feugiat in libero. Morbi ornare vehicula massa, nec congue magna fermentum ut.