Пишете ни порака

Ве молиме прочитајте ја нашата Политика за приватност и кликнете на копчето погоре за да ја испратите пораката.

Контакт информации

Адреса: ул. Никола Карев бр.17, Кочани
Телефон: +389 (0)33 274 216
Факс: +389 (0)33 274 211
Е-пошта: nikolakarev_1957@yahoo.com
Е-пошта: contact@oounikolakarev.edu.mk

Следете нè на