Учиме онлајн

Наставник/чка:Ирена Пурцова Крстова
Е-мејл: irena.krstova@yahoo.com
06. - 08. 05. 2020  
29. 04. 2020  
24. 04. 2020  
Активност за 22. 04 2020: Повторување на темата  „Синџири на исхрана“
 
14. 04. 2020  
Наставник/чка: Весна Богданова - Василева
Е-мејл:  vesnabogdanova@yahoo.co.uk  
природни-науки-6-25.05.2020-29.05.2020-(1)  
природни-науки-6-18.05.2020-22.05.2020  
природни-науки-6-11.05.2020-15.05.2020  
природни-науки-6-04.05.2020-08.05.2020  
природни-науки-6-27.04.2020-01.05.2020  
природни-науки-6-20.04.2020-24.04.2020-Copy  
Содржина-за-период-од-06-10.04.2020  
05.-10. 04 2020  
Содржина-за-период-13-16.04.2020