Учиме онлајн

За тековна недела 30.03.2020 до 03.04.2020:
 
Ова е пример текст. Заменете го со ваша содржина. Само кликнете врз ова поле и додадете свој текст.
Ова е пример текст. Заменете го со ваша содржина. Само кликнете врз ова поле и додадете свој текст.

Нови задолженија за учебната недела од 23-27 март. Од денес почнуваме со тема бр. 6 Светот, Европа и балканските земји по Втората светска војна.
  • Прва лекција е Меѓународните односи по Втората светска војна на стр.119-121Да ја научите и да одговорите на прашањата:Активности за дома на стр.122.
  • За вториот час е предвидено презентација на проектите за НАТО- пактот и Варшавскоит договор.
Да подготвите презентации и еве ви помош со линкови:
Дополнителни документи: