Учиме онлајн

Наставник/чка: Ирена Пурцова Крстова
Е-мејл: irena.krstova@yahoo.com
04. - 08. 05 2020  
28. - 30. 04. 2020  
21. - 24. 04. 2020  
13. 04. 2020 - 17. 04. 2020  
Инструкции-за-работа-за-период-06.-10.-04-2020  
Наставник/чка:
Е-мејл: