Учиме онлајн

Наставник/чка: Теодора Христова
Е-мејл: teodora.hristova14@gmail.com
Под мотото: "After the storm comes the rainbow" 🌈 со учениците од ⭐️ VIII и IX одделение ⭐️ го завршивме проектот со кој сакаме да дадеме поддршка во оваа борба против коронавирусот, проект со кој сакаме да кажеме дека НИЕ СИТЕ СМЕ ЗАЕДНО ВО ОВА, ЌЕ УСПЕЕМЕ, ПОВТОРНО ЌЕ СЕ РАДУВАМЕ НА СОНЦЕТО, НА НАШЕТО ДРУЖЕЊЕ И УЧЕЊЕ... 🍀 Нашите желби се едноставни - седете дома, бидете во добро здравје, чувајте се, оздравувајте сите, уживајте со вашите блиски - се со една цел ~ ♥️ СИТЕ ЗАЕДНО ДА ГО НАПРАВИМЕ ВИНОЖИТОТО СО НАЈУБАВИ БОИ, СИТЕ ЗАЕДНО ДА ПЕЕМЕ ВО ЕДЕН ГЛАС И ДА СЕ РАДУВАМЕ НА ЖИВОТОТ !!! ♥️
#STOPCORONAVIRUS  #STAYHOME 👨‍👩‍👧‍👦#STAYSAFE 🎀 #SAVELIVE 🧸 #THINKPOSITIVE 🦋 #TAKECARE 💛#EVERYTHINGWILLGETBETTER ❗️ #THESUNWILLSHINEAGAIN 🌞#SEEYOUSOON 🎉 #MISSYOUALL 🎈#LOVEYOUALL 💖
IX-Одделение задолжение за учениците